Omalaina: Kokemukset ja esittely palvelusta

Omalaina on monipuolinen suomalainen välittäjäpalvelu, joka vertailee ja kilpailuttaa noin 30 pankkia yhdellä lainahakemuksella.

Palvelun kautta voit siis saada lainaa 100 – 60.000 euron väliltä 1 – 20 v. maksuajalla.

Omalaina kokemuksiaOmalaina on kiistattomasti yksi tämän hetken parhaimmista lainanvälittäjistä Suomessa ja poikkeuksellisesti sen ikäraja on vain 18 vuotta.

Palvelu lupaa myös, että jos laina haetaan päivällä, on se mahdollista saada tilille jo 15 minuutissa, joka on 2023 vuonna erittäin poikkeuksellista. Yleensä lainojen toimituksessa kestää kuitenkin se vähintään yksi arkipäivä jo pelkästään tilisiirron keston takia.

Hae lainaa tästä >>

 

Haetut lainatarjoukset ovat voimassa kuukauden eli päätöksen kanssa ei tarvitse pitää kiirettä, vaan voit miettiä sitä pitkään ja hartaasti.

Isompien kulutusluottojen kohdalla se onkin hyvin järkevää ja voit saada vielä lisää tarjouksia odottamalla.

Omalaina.fi lyhyesti ja vaatimukset

  • Esittelyssä Omalaina.fiIkäraja: 18 vuotta
  • Valitse lainasumma: 100 – 60.000 euroa
  • Maksuaika: 1 – 20 vuotta
  • 100% kotimainen ja vastuullinen luotonvälittäjäpalvelu
  • Monipuolisin 2022 vuonna ja melko varmasti myös 2023
  • Tavoitat yhden hakemuksen kautta 30 luottolaitosta ja pankkia
  • Aina ilmainen kaikissa olosuhteissa
  • Korko alkaen 4,19 % (keskimäärin 6-7 % meidän havainnoilla)

Vaatimuksina lainatarjouksien saamiseen on 18 vuoden alaikäraja ja jo 20-vuotiaana mahdollisuudet kasvavat runsaasti.

Tämän päälle tarvitset puhtaat luottotiedot, osoitteen Suomesta ja verkkopankkitunnukset.

Lainan kilpailuttaminen ja niiden keskenään vertaileminen ei ole koskaan ollut näin helppoa, kuin se on Omalaina.fi -palvelussa on.

 

Millainen korko Omalainan lainatarjouksissa on?

Korko on Suomen lakien mukainen 4,19 – 20% ja vuosittaiset muut lainan kulut ovat 0 – 150 euron väliltä kaikissa lainatarjouksissa, joita palvelu välittää.

Lainaesimerkki: Suomen kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna 10.000 euron lainasummalle, kun laina-aika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja viitekorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11623 euroa, eli 193,71 euroa kuukaudessa.

Lopullinen todellinen vuosikorko, maksuaika ja lainan kuukausierän määrä ovat kaikki lainasopimuksessa. Lainanantajat tekevät luottosopimuksen asiakaskohtaiseen riskiarvioon perustuen.

Korko siis vaihtelee ja vaikuttavia tekijöitä ovat mm. taloudelliset tekijät, joista merkittävin on yleensä (ei aina) kuukausiansiot ja niiden säännöllisyys. Voit katsoa, paljonko sinun lainan korko tulisi olemaan palvelun kotisivuilta tästä.

Kuukausiansioiksi katsotaan kaikki tulot, myös eläke ja muut etuudet ovat tuloja siinä missä palkkatulotkin.

 

Kokemuksia Omalaina -palvelusta 2023 vuodelta

Kokemuksia on monien vuosien takaa ja palvelu on näyttänyt, että se aikoo pärjätä kovassa kilpailussa jatkaen kehittämistyötään jatkuvasti. Monet ovat jääneet taakse, sillä teknologian huikeat loikat vuosi toisensa perään vaativat isoja panostuksia.

Omalaina on rakentanut vahvan suomalaisen osaamisen kautta kattavan ja tehokkaan luotonvälityspalvelun, jossa yhdistyvät kaikki tärkeimmät elementit.

Helppokäyttöisyys ja laiteystävällisyys on huomioitu ja kaikki lainanhakijaryhmät aina alkaen 18-vuotiaasta ylöspäin eläkeläiseen asti.

Myös tuloluokat on mietitty niin pitkälle, että pienituloinen voi saada hyväksytyn Omalaina luottopäätöksen tai yleisesti lainatarjouksen, joka ei ole enää itsestäänselvyys nyörien jatkuvan kiristymisen takia.

Meiltä ainakin isoja peukkuja palvelulle ja sen valoisalta näyttävälle tulevaisuudelle.

Jos jotain pientä miinusta antaisi palvelulle, niin se on Live-chatin puuttuminen, joka on monesti tarpeellinen ja todella kätevä nopeiden vastausten takia, jos sellaisia tulee vastaan lainahakemusta täyttäessä – ja usein jotain pientä tuleekin.

 

Omalainan yhtiötiedot ja asiakaspalvelu

Palvelun takana on Suomeen rekisteröity voimakkaasti kasvava LVS Brokers Oy (Y-Tunnus 2521965-8), jonka käyntiosoite on Helsingissä Kalevankatu 20:ssa.

Asiakaspalveluun voit soittaa numerosta 09-42550540 ja sähköposti on myös käytössä asiakaspalvelu@omalaina.fi.

Lainahakemuksen voit tehdä kellon ympäri aina.

Puhelinpalvelun aukioloajat kannattaa tarkistaa palvelun sivuilta, sillä ne vaihtelevat ja puhelimeen vastaillaan vain arkipäivinä ma 9:30-16:00 ja muina viikonpäivinä 9:00-16:00.

 

Yhteistyökumppanit ja tiivis yhteistyö

Palvelulla on paljon merkittäviä yhteistyökumppaneita, mukana on myös kivijalkapankeista POP Pankki ja Aktia sekä isoista luotettavista kansainvälisistä pankeista Ferratum Bank, Svea, Resurs Bank ja Bank Norwegian sekä suomalainen Kaarna.

Kumppaniverkosto

Jatkuva työ ja kumppaniverkoston luominen ovat Omalainan isoimpia panostuksen kohteita, sillä näin sillä on mahdollisuudet pysyä yhtä monipuolisena kuin se tällä hetkellä on.

Yhteistyökumppanilistassa ei nähtävästi näy kuvanottohetkellä kaikkia lainapalveluita, sillä pari nimeä puuttuu ja Nordea sekä useampi yrityslainantarjoaja sieltä vielä pitäisi löytyä, ellei muutosta ole tapahtunut juuri vuoden vaihtuessa. Jota vahvasti epäilemme.

Hae oma lainatarjous heti >>

 

Lainan hakeminen eli lainatarjouspyyntö on maksuton, eikä sido teitä allekirjoittamaan lainasopimusta.

Voit pelkästään vertailla lainoja tai tarkastella, missä luokassa oma lainan korko on.