Luotto – Netin yksi kattavimmista luottovertailuista

Luotto löytyy helposti luottolaskurin avulla. Se on ilmainen puolueeton työkalu, eikä sido teitä mihinkään. Voit vertailla kaikki luotot kätevästi ja valita parhaalta tuntuvat jatkoon.

Hakemuksen jättäminen jokaiseen palveluun on ilmaista ja annettu tarjous on voimassa pitkään, joten kiirehtiä ei tarvitse – ellet sitten tosiaan ole nopean luoton tarpeessa. Kiireellisimmätkin tapaukset kannattaa kuitenkin kilpailuttaa sen ollessa hävyttömän nopeaa nykyäään.

Lähde liikkeelle syöttämällä oma ikä ja luottosumma, mitä olet kaavaillut. Saat tuloksia näkyviin näiden perusteella reaaliajassa.

Kaikki luotot ovat vakuudettomia ja sinulta vaaditaan vain säännölliset tulot, puhtaat luottotiedot ja keskimäärin 20 vuoden ikää. Tosin poikkeuksia löytyy ja jotkut vaativat 23 vuoden ikää. Myös osoite Suomessa on yksi edellytys möynteiselle luottopäätökselle.

Luotto.org banneri

Vakuudellinen vai vakuudeton luotto?

Kumpi näistä on parempi? Parempi on melko häilyväinen käsike, sillä yleensä kuluttaja etsii mahdollisimman edullista luottoa. Toisin sanoen lopulliset kulut ja todellinen vuosikorko yleensä ratkaisee.

Kaikki meidän esittelemät ja suosittelemat palvelut tarjoavat luottoa ilman vakuuksia.

Vakuudellisia luottoja löytyy käytännössä ainoastaan kivijalkapankista ja suurin osa on alkanut tarjoamaan vakuudetonta luottoa. Kuten aiemmin mainittu, ainoat ehdot, mitkä yhdistävät vähintään jokaista pankkia ja luottopalvelua ovat säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot.

Ja luonnollisesti täysi-ikäisyyttä vaaditaan ja mitä enemmän ikälukemia on mittarissa, on silloin myös parempi tarjonta.

Luoton hakeminen

Luottoa hakiessanne muutama asia on hyvä nostaa pinnalle. Itse luoton hakeminen on nykyään hyvin helppoa, mutta luottovertailu on todella tärkeä tehdä ensin säästömielessä.

Tämä tarkoittaa puhtaasti korkojen vertailua. Useammasta paikasta kannattaa siis ehdottomasti pyytää luottotarjous, sillä se ei maksa mitään – tai tarkkaan tehtynä ehkä muutaman tunnin aikaa.

Luottojen korkoerot ovat suuret eli kun haette luottoa, niin tämä on asia, johon kannattaa ehdottomasti satsata.

Luottotarjous – pyytäminen on 100% ilmaista ja et sitoudu mihinkään

Luotto tai sen tarjouksen pyytäminen on nykyään niin helppoa, että epäilemme vahvasti teknologian enää paranevan. Sen sijaan luottojen hinnoissa nähdään jatkuvaa pientä pudotusta, koska alalle ilmestyy uusia toimijoita ja kilpailu kiristyy.

Kun etsitte luottoa, kannattaa tarjous ehdottomasti pyytää useammasta paikasta. Voit lähettää ilmaisen hakemuksen netissä ja saat tarjouksen ehtoineen sekä korkoineen tietoon heti. Viimeinen vaihe onkin yksinkertainen, kun luotot on plärätty läpi: valitse halvin laina ja viimeistele hakemus ohjeiden mukaisesti. Mutta tee niin vasta, kun käynyt läpi tarpeeksi monta palvelua, haluathan kuitenkin sen kaikista edullisimman luoton kuin vain mahdollista.

Luoton käyttötarkoitus

Mihin ihmiset yleensä sitten käyttävät luoton? Luotolla on tuhansia käyttötarpeita ja kohteita. Monet käyttävät lainan remonttiin, luottojen yhdistämiseen ja usein luotolla paetaan väliaikaisesti arkeakin lomamatkan rahoittamisella.

Tärkeintä luoton hakijan on tietää, että ei ole merkitystä, mihin rahat lopulta päätyvät. Hakemuksessa usein kysytään käyttötarkoitusta, mutta pankit haluavat pitää statistiikkaa yllä eli tämä kysymys pohjautuu puhtaasti siihen.

Lopulliseen päätökseen se ei taas vaikuta ollenkaan.

Hylätty luottopäätös

Luottoyhtiöllä ei ole velvoitusta kertoa, miksi luottopäätös tuli bumerangina takaisin. Tähän on olemassa yleensä muutama syy. Joko jätit hakemuksesta puuttumaan jotain tai et yksinkertaisesti täytä palvelun vaatimia kriteereitä.

Olethan tarkistanut luottotietosi? Kaikki suomalaiset eivät edes tiedä, ovatko luottotiedot kunnossa, joka on vähintäänkin erikoista, mutta totta. Omat luottotiedot voi tarkistaa ilmaiseksi Asiakastiedolta.

Myös liian pienet tulot tai niiden totaalinen puuttuminen on yleinen syy luottopäätöksen hylkäämiselle. Ylivelkaantuneisuus on samoin tuttu juttu, johon luottopalvelut kiinnittävät huomiota.

Mikäli olet ennestään jo runsaasti velkaa, ei asiaa välttämättä katsota hyvällä ja palvelut kun pelaavat varman päälle, niin saatetaan pelkästään tästä syystä antaa negatiivinen päätös.

Myös muita syitä on olemassa, kuten väärä tilinumero, osoite ulkomailla jne. Luottoehtojen tarkistaminen on tärkeää, ennen kuin täytät lainahakemuksen. Lähde siis liikkeelle tarkistaen ehdot huolellisesti.