Lainaa netistä pankkitunnuksilla

Haluaisitko saada lainaa netistä pankkitunnuksilla heti?

Etsitkö alkaen 100 euron lainaa tai jopa 60 000 euron kulutusluottoa nettihakemuksella?

Eikö sinulla ei ole aikaa, halua tai kiinnostusta täytellä mitään liitteitä ja haluaisit yksinkertaisen lainan verkkopankkitunnuksilla?

Pankin konttoreissa ravaaminen onkin taakse jäänyttä elämää ja nykyään kuluttajat käyttävät lainapalveluita netistä, joissa asiointi on huomattavasti helpompaa. Lainan saamiseen tarvitaan vain pankkitunnukset, netti ja mahdollisesti suuria lainoja varten palkkakuitti tai eläketodistus.

Nekin voi kuitenkin ladata netissä hakemuksen lomassa tai lähettää sähköpostilla, joten pankkilainankin saaminen verkkohakemuksella & pankkitunnuksilla onnistuu. Toinen luotettava tapa tunnistaa henkilöllisyys on mobiilivarmenne, joka ajaa saman asian kuin nettipankkitunnuksetkin.

 

Suosittelemme seuraavia palveluita, joista saat netistä lainan:

Listaamme pelkästään parhaat vaihtoehdot, koska oikeastaan kaikki lainat sivullamme on haettavissa nettihakemuksella ja pankkitunnukset ovat sähköisen allekirjoittamisen edellytys, joten ilman niitä luottoa ei edes ole mahdollista saada.

Lukuun ottamatta palveluita, jotka kelpuuttavat myös mobiilivarmenteen henkilötunnistautumista varten.

 

Bank Norwegian

Jos haluat aidon pankkilainan helposti nettihakemuksella, on Bank Norwegian oikeastaan paras Saat Bank Norwegian lainaa netistä pankkitunnuksilla alkaen 8,99 % vuosikorkopinnalla.vaihtoehto monestakin syystä. Se on nopea ja tarjouksen pyydät parissa minuutissa saaden siihen heti vastauksen.

Palvelun tarjontaan kuuluu 500 – 60.000 euron kulutusluotot 1 – 15 vuoden porrastetulla takaisinmaksuaikataululla vain alkaen 5,99 % vuosiviitekorolla.

Lainoja myönnetään luottokelpoisille 23-vuotiaille, joilla on tarpeeksi hyvät tulot ja pankkitunnukset lainasopimuksen allekirjoittamista varten.

 

Ferratum

Ferratumilta saat kahdenlaista luottoa: toisen ollessa ilmainen pikalaina max. 300 euroon asti 30 vrk:n Ferratum on enemmän kuin rahaa: se on suomalaisen valinta ja aina varma luotto.maksuajalla ja sitten toinen on malliltaan joustava luottotili 2000 euron luottorajalla.

Ferratum Joustavassa on 3 – 54 kuukautta maksuaikaa ja kun olet avannut tilin, voit nostaa rahaa kellon ympäri tilille ja rahat näkyvät heti pankkitililläsi.

Ferratum on luotettava ja helppo varma nettilaina, jonka saat heti netistä parissa minuutissa. Hakemuksen täytät kännykän tai tabletin voimin ja tarvitset vain viimeistelyyn pankkitunnukset. Tämän jälkeen laina on sinun.

Ikäraja on 20 vuotta ja Joustavaan tarvitset säännölliset tulot (kun taas korottomaan pikalainaan – linkissä vertailussa korottomat pikavipit – tulovaatimusta ei ainakaan ole ilmoitettu erikseen). Tämän lisäksi hakijan pitää asua Suomessa ja maksuhäiriömerkintää ei saa olla.

 

Komplett Bank

Toinen joustava pankkilaina, jonka saaminen on myös todella helppoa on uusi myöskin Norjasta Suomeen tullut Komplett Bank, joka myöntää halpaa joustoluottoa ilman kiinteää maksuaikaa alkaen 1000 Komplett Bank on uusi joustava pankkilaina nettihakemuksella, jonka luottoraja alkaa tonnista ylöspäin.eurosta 50.000 euroon asti.

Palvelussa on 23 vuoden ikäraja, tarvitset verkkopankkitunnukset ja säännöllisen palkan tai eläkkeen saadaksesi lainan tilille.

Jos haluat joustavaa alkaen vain 4,90 % vuosikoron nopeaa lainaa netistä pankkitunnuksilla helposti, on Komplett Bank hyvä vaihtoehto tähän.

 

Rahapalvelu

Tämä kyseinen palvelu lukeutuu uudempiin pikavippipalveluihin: Rahapalvelu lainaa netistä todella nopeasti verkkopankkitunnuksilla 100 – 4000 euroa. Lainat ovat vakuudettomia ja takauksettomia, eikä Rahapalvelun halpa laina lähtee nettihakemuksella nopeammin kuin raketti.liitteiden kanssa todellakaan tarvitse taistella.

Rahapalvelun huipputarjous: Uusille asiakkaille ensimmäinen nosto on aina kuukauden ajan kuluton!

Saat joustavan luottorajan, josta voit nostaa pikavippiä oman tarpeen mukaan nostojen tilityksen tapahtuessa lähes heti jokaisena päivänä aina, kun palvelu on auki.

Tarvitset joustoluoton saamiseen vain verkkopankkitunnukset ja pikavippisaldo / tililuotto on auki ja käytettävissänne vapaasti.

Ikäraja palvelussa on vain 19 vuotta, puhtaat luottotiedot ja vakaa talous säännöllisten tulojen kanssa vaaditaan. Ja tietenkin myös allekirjoittamiseen verkkopankkitunnukset ja suomalainen pankkitili, jonne kaikki rahanostot tehdään.

 

Surimo

Taas uudemman sukupolven luottopaikka, Surimo, on avannut ovensa tarjoten 24 – 36 kk:n maksuajan Surimo on kulutusluotto, jossa nettipankkitunnukset riittävät ikärajankin ollessa vain 19 v.pienen kuukausierän kertalainaa netistä 500 – 4000 euron väliltä.

Surimon kulutusluottoa saa nettipankkitunnuksilla yksinkertaisella 24h täytettävällä verkkokaavakkeella. Päätös näkyy heti netissä ja hakemus on ilmainen.

Korko lainoissa pärjää vertailussa ja palvelu on kerännyt jo viitisenkymmentä tuhatta tyytyväistä kuluttajaa vain reilun vuoden aikana eli suosio on kasvamaan päin.

Ikäraja on 19 vuotta ja jos haet suurempaa lainasummaa, saatat joutua todistamaan tulosi. Kaikille hakijoille kuitenkin tehdään jonkinlainen ”maksukykykartoitus”, eikä esim. luottotiedoton voi saada Surimon kulutusluottoa.

 

Etkö löytänyt sopivaa lainaa edellä mainituista?

Voit esimerkiksi vertailla kulutusluottoja täältä ja lisäksi löydät verkkosivulta jo yli 50 kappaletta lainapalveluita, jotka kaikki myöntävät lainaa netissä.

Lainan löytäminen ei pitäisi siis olla ongelma, jos et etsi yli 50.000 euron kulutusluottoa ja sinulla on talous kunnossa puhtaine luottotietoineen ja olet vähintään 18-vuotias luotto- sekä oikeustoimikelpoinen suomalainen.

Jos taas koet, että korko on liian suuri, niin voit kokeilla onnea oman pankin kautta, mutta se taas tuottaa konttorissa juoksemista ja usein paperitöitä riippuen siitä, millaista lainaa olet etsimässä. Toivottavasti löydät etsimäsi lainan joko netistä tai sitten jostain kivijalkapankista!